DŐljön hátra És bízzon meg minket!

Szolgáltatásaink
Konzultációs időpontot szeretnék kérni
Adja meg elérhetőségét és felkeresése célját és a lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk kérdésére!
Időpont egyeztetés

Megelőzés

Vállalatunk, a lejárt tartozások megelőzése érdekében felhívással jelzi a megbízóink partnerei felé, hogy amennyiben nem egyenlítik ki időben számlatartozásaikat, követeléskezelő cég fog eljárni a tartozások ügyében. Ügyfeleink partnereinek kiküldött számlákra rákerül a Nemzetközi Követeléskezelő Kft. jelképével ellátott figyelemfelhívás.
Azoknál az ügyfeleinknél akiknél ezt alkalmaztuk, csökkentek a ki nem fizetett számlák és a pénzügyi zavarban lévő partnerek is időben fizettek megbízóinknak.

Számlafigyelés

Megbízónk számláinak lejárati időpontja előtt felhívjuk a partnereik figyelmét a közelgő fizetési határidőre. Ezáltal gyorsul a pénzáramlás, és azzal hogy az egyenlegközlést követeléskezelőként küldjük ki, elejét vesszük a későbbi határidőn túli fizetéseknek is.

Követeléskezelés

Lejárt számlatartozások beszedése az alapfeladatunk. Minden törvényes eszközzel azon dolgozunk, hogy megbízóink pénzforgalma javuljon és jogos követeléseik mihamarabb teljesüljenek. Belföldön és az Európai Unió területén egyaránt vállaljuk a lejárt követelések érvényesítését. Munkánkat a Magyar Nemzeti Bank 2020-es évi hatályos ajánlása alapján végezzük.
Rólunk

Rólunk

Cégek, és magánszemélyek követeléseinek behajtásával foglalkozunk bel-, és külföldön egyaránt. Közel húsz éves szakmai tapasztalattal folyamatosan a piaci gazdasági, jogi környezethez alkalmazkodva, tesszük hatékonyabbá és gyorsabbá behajtási folyamatainkat.
Elismert és lejárt követelések behajtásán túl, azokat a követeléseket is beszedjük, ahol az adós csak azért vitatja a követelést, hogy további fizetési határidőt nyerjen.

Szolgáltatásaink célja, hogy megbízóink pénzforgalma javuljon, valamint jogos követeléseikhez mielőbb hozzájussanak.

Belföldön sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk, ezzel csökkentve megbízóink kockázatát. Az Ön sikerességének a kulcsa, hogy minőségi szolgáltatást, terméket állítson elő, viszont előfordulhat olyan élethelyzet, amikor üzleti partnerei egyáltalán nem, vagy nem időben fizetnek, ezért az Ön sikeressége veszélybe kerülhet, ami likviditási problémákat is okozhat cégének.

Bővebben

Dolgok, amiket érdemes tudni gyakori kérdések

Miért követeléskezelő cég?
Miért követeléskezelő cég?

A likviditás fenntartása érdekében, a számlái lejárati időpontját követően, vegye igénybe saját erőforrásai mellett, egy professzionális követeléskezelő vállalat szolgáltatásait!

A számlák lejáratát követően, időben indított követeléskezeléssel csökkenthetők a veszteségek, ezért érdemes követeléskezelőhöz fordulni. A cégek számára a követeléskezelés szükséglet. Így munkatársai, saját feladatkörükre koncentrálhatnak.

A követelés-kezelés egy jogi eljárást megelőző folyamat, célja, hogy elkerülhető legyen a költséges és hosszadalmas jogi eljárás, ami sem a hitelezőnek, sem az adósnak nem előnyös. A követelés-kezelést akár egy üggyel is érdemes elkezdeni. Fontos, hogy a követelések kezelésével semmit sem kockáztat, mivel a behajtott összeg után felmerülő sikerdíj az Ön egyetlen költsége.

Mi a garancia a sikerre?
Miért követelés kezelő cég?

A Nemzetközi Követeléskezelő Vállalat Kft. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, követeléskezelésre szakosodott vállalata. Tapasztalatunk, szakembereink felkészültsége és Megbízó központú szemléletünk teszi lehetővé, hogy az elmúlt évben cégünk megtriplázta főbb mérőszámait, úgy, mint megbízói számát, a kezelt követelések mértékét, valamint a behajtott kintlévőségek összértékét.

Felszámolták adós partneremet. Tudnak segíteni?
Miért követelés kezelő cég?

Ebben az eljárásban a hitelezőknek a felszámoló céget kell megkeresniük az aktuális státuszt és lehetséges megtérüléseket illetően! Meghatalmazással Társágunk is el tud járni az ügyben, és be tud kérni információkat a felszámoló biztostól. Amennyiben szeretnék, hogy átvegyük az ügy bonyolítását, kérjük keressenek meg minket, és állunk rendelkezésükre!

Magánszemély tartozik nekem. Tudnak segíteni?
Miért követelés kezelő cég?

Természetesen igen! Sokan a közvetlen környezetükből kérnek pénzügyi segítséget. Egy barát, családtag, közeli ismerős pedig jóhiszeműen segít a bajban lévőnek, hiszen itt bizalmi alapon megy a kölcsön. Ekkor előfordul, hogy szerződést sem kötnek. Ez nehezíti a későbbi adósságbehajtási folyamatot, de ebben az esetben is van remény: ha van a megállapodásról fennmaradt e-mail üzenet, és a pénzt utalás formájában küldte a kölcsönkérő személynek, akkor bizonyítható lehet a kölcsön ténye.

Ezekben az esetekben lehetünk segítségére.

t

Rólunk mondták:

Németh László - Konkoord Kft.
”Átadott követeléseink kezelése során pozitív tapasztalatot szereztem az NKKV Kft hatékonyságával kapcsolatban.Tetszett, hogy személyes megkereséssel is támogatják a követelés behajtásának sikerét, eddig ezt az előző követelés kezelő partnerünknél nem tapasztaltam.

Mindenkinek tudom ajánlani szolgáltatásukat!”


Németh Brigitta - Cargorent Kft.
”Cégünk valóban nagyon elégedett az NKKV munkájával. Együttműködésünk évek óta eredményes. A Nemzetközi Követeléskezelő Kft. kapcsolattartója minden helyzetben készségesen áll rendelkezésünkre, ezzel jelentősen megkönnyítve a mi munkánkat. Természetesen, szükség szerint a jövőben is igénybe fogjuk venni a szolgáltatásaikat, illetve bátran ajánljuk cégüket partnereink számára is!”


Akikkel együtt dolgozunk Partnereink