Rólunk


Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy a Megbízóink lejárt kintlévőségei mihamarabb megtérüljenek.
Tevékenységünket a Magyar Nemzeti Bank 2020-es évi ajánlása alapján végezzük.
A tartozások beszedésének módszerei kifinomultak, tárgyilagosan állunk minden kötelezettel szemben, arra koncentrálva, hogy a követelés teljesüljön.
Tárgyalásainkkor felhívjuk a kötelezettek figyelmét a várható jogi következményekre, ezzel együtt mindent megteszünk, hogy elkerüljük a jogi igény érvényesítést.
Személyes felkeresést abban az esetben alkalmazzuk, amikor a másik fél nem elérhető egyéb módon.
Ezekben az esetekben, belföldön az egész ország területén látogatjuk az adósokat.
Külföldi adósok esetében európai körútjaink negyedévente indulnak.
Ilyenkor egyhetes túráinkon, napi 10-15 adóst keresünk fel, akik előzőleg nem voltak Magyarországról egyéb módokon elérhetőek.

Rólunk mondták:

Németh László - Konkoord Kft.
”Átadott követeléseink kezelése során pozitív tapasztalatot szereztem az NKKV Kft hatékonyságával kapcsolatban.Tetszett, hogy személyes megkereséssel is támogatják a követelés behajtásának sikerét, eddig ezt az előző követelés kezelő partnerünknél nem tapasztaltam.

Mindenkinek tudom ajánlani szolgáltatásukat!”


Németh Brigitta - Cargorent Kft.
”Cégünk valóban nagyon elégedett az NKKV munkájával. Együttműködésünk évek óta eredményes. A Nemzetközi Követeléskezelő Kft. kapcsolattartója minden helyzetben készségesen áll rendelkezésünkre, ezzel jelentősen megkönnyítve a mi munkánkat. Természetesen, szükség szerint a jövőben is igénybe fogjuk venni a szolgáltatásaikat, illetve bátran ajánljuk cégüket partnereink számára is!”


Akikkel együtt dolgozunk Partnereink